Poslední komentáře

Bezlepkový chleba z domácí pekárny   před 2 měsíce 1 týden

Dobrý den.Dnes jsem našla tento recept a musím říct,ze lepší bezlepkovy chléb jsem nikdy neupekla.Je prostě úžasný.

Lahodná mrkvová polévka   před 2 měsíce 3 týdny

Právě se připravuje. Mrkev mám moc ráda, jistě bude skvělá :-)

Lahodná mrkvová polévka   před 2 měsíce 3 týdny

Právě se připravuje. Mrkev mám moc ráda, jistě bude skvělá :-)

Anémie z nedostatku železa   před 3 měsíce 2 dny

Měla jsem za to, že železo se špatně vstřebává když se podává současně s mlecnymi výrobky -obsahují vápník....

Test bezlepkové směsi na chleba Rustikální   před 4 měsíce 6 dnů

Mohu se zeptat jakých dvou programu? Diky!!

Jak si doma chutně připravit pohanku   před 10 měsíců 4 týdny

dobrý den,
všude se píše, že tmavá pohanka je horší než světlá, nemá prý výživné látky. Mě zajímá, zda je zjištěno, jestli výživné látky ztrácí díky úpravě 200C kdy se zbavuje slupek, nebo až kvůli tomu, že se musí dlouho vařit - tmavá je tvrdší - vaří se 20minut.
to ale přeci vůbec není pravda, tmavá pohanka lze večer namočit, krásně nabobtná a ráno už pak stačí v hrnci ohřát
díky

Oslaďte si život přírodním sladidlem Kandisin Stevia bez výčitek   před 1 rok 3 měsíce

Tím lépe. Možná to je jinou chutí než má klasický cukr. A mohu říct tato jiná chuť mi i chutná. Je to otázka zvyku. Po pár šálcích Vám ti už ani nepřijde. :-)

Test bezlepkové směsi na chleba Rustikální   před 1 rok 4 měsíce

Dobrý den. Bezlepkový chléb od firmy NOMINAL, rustikální,sojový, pohádkový atd. určitě doporučuji držím již 5 let 9mesicu, bezlepkovou dietu.Trvalo mi dlouho než jsem si našla výrobek, aby splňoval mé požadavky.Od prvního sousta mi bylo jasné, že právě bezl.směs od Nominalu je tím pravým chutným chlebem, který mě velmi potěšil. Doporučuji a nemusíte utrácet za jiné směsi, které Vám za to nestojí. Dobrou chuť

Bezlepkový chleba z domácí pekárny   před 1 rok 4 měsíce

Dobrý den,
v případě pekárny Panasonic, kterou jsem v době vydání receptu používal, trvá samotné kynutí skutečně 60 minut.

Bezlepkový chleba z domácí pekárny   před 1 rok 4 měsíce

Dobrý den mám pekárnu SilverCrest mám ji teprve týden a učím se tak by mě zajímalo jestli to kynutí vašeho chleba v pekárně je 60 minut v kuse protože kynutí v mé pekárně je jen 48 minut a chleba pořádně nevykynul je výborný ale je hutný a není vysoký. Normální chleba peče pekárna dobře ale bezlepkové směsi mi vždy propadnou a srazí se nevím si s tím rady. Pekárna má bezlepkový program ale třeba by byl lepší nějaký jiný s delším kynutím. A samotné pečení je kolem 60 minut.

Bezlepkový chleba z domácí pekárny   před 1 rok 4 měsíce

Dobrý den,
mouka Schär Mix B by zřejmě neměla obsahovat přidanou sóju. Ve složení jsem pouze viděl napsané, že může obsahovat stopy sóji, což je dané zřejmě výrobním procesem. Alternativně bych doporučil zkusit navštívit nějakou prodejnu zdravé výživy (nebo se podívat na internetu) a zkusit najít nějakou alternativní směs, která toto upozornění neobsahuje.

Bezlepkový chleba z domácí pekárny   před 1 rok 4 měsíce

Dobrý den můj syn je alergický na soju nevíte čím bych mohla nahradit tu mouku Schar Děkuji

Odpalované těsto bezlepkové   před 1 rok 5 měsíců

Autorka tento recept takto ale skutečně připravuje. :-)

Odpalované těsto bezlepkové   před 1 rok 5 měsíců

V receptu je chyba. Do odpalovaného těsta (a je jedno jestli lepkového nebo bezlepkového) rozhodně nepatří cukr!

Bezlepkový chleba z domácí pekárny   před 1 rok 5 měsíců

Dobrý den,
ono se to takto obtížně radí, protože každá pekárna je jiná, má jinak koncipované programy (a i samotný bezlepkový program se může lišit) a navíc každá pekárna má jiný výkon, jiný počet hnětacích háků a podobně. Doporučil bych tedy během přípravy těsta zkusit sledovat, co se s těstem děje, jestli třeba není problém v příliš hustém těstě, zda se pekárně podaří skutečně testo zpracovat, zda není těsta málo a podobně. Pak by mělo být možné na základě pozorování upravit třeba množství některých ingrediencí tak, aby těsto mělo po zpracování správnou konzistenci, nakynulo a chléb se podařil. Co se týká kvasnic, tak obecně doporučuji spíše klasické oproti těm práškovým, s těmi nemám osobně moc dobré zkušenosti.

Stránky

Reklama
TOPlist