Recept: Pikantní krevety s česnekovým máslem
Krevety nasekané na jemno, nebo připravované v celku. Budeme potřebovat 400 g krevet a další ingredience v receptu na vytvoření pikantního předkrmu, nebo samostatného chodu
21.12.2012 Jiří Z. Komentáře (0)
Suroviny:
400 g krevet
2 stroužky česneku
sůl
pepř
2 lžíce rozpuštěného másla
2 lžíce suchého šery
čerstvý sekaný kopr
1 citron
Krevety oloupeme, velmi jemně nasekáme (alternativně ponecháme vcelku) a osmahneme. Přidáme dvě lžíce másla, necháme je podusit. Přidáme špetku soli a pepře a pokapeme šery.
Reklama
Ozdobíme nasekaným koprem, pokapeme citronem a necháme asi 5 minut dusit. Podáváme s vekou nebo jiným vhodným pečivem.
Reklama
Přidat komentář