Recept: Fazolová pomazánka s česnekem

Luštěniny na jiný způsob. Zdroj rostlinných bílkovin, zdravých tuků, cukrů a minerálních látek
Suroviny: 

200 g červených fazolí v syrovém stavu

špetka soli

1 menší cibule

3-4 lžíce olivového oleje

1 stroužek česneku

majoránka

bazalka

Luštěniny uvaříme dle návodu. Mezitím si na pánvičce na olivovém oleji osmahneme nakrájenou cibuli a promícháme s uvařenou luštěninou a osolíme.

Reklama

Ponorným mixérem získáme hladkou pomazánku. Dle hustoty přidáme panenský olivový olej.  Můžeme dochutit česnekem, či bylinkami.

Obrázek uživatele Nikola Spálenková
Nikola Spálenková
Studentka oboru Nutriční terapeut na VOZŠ v Brně
Reklama

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist