Recept: Kukuřičné ravioli se špenátem v rajčatové omáčce

Kukuřičné ravioli
Kukuřičné ravioli jsou zajímavým zpestřením, v tomto případě také v kombinaci s rajčatovou omáčkou, fazolkami a špenátem
Suroviny: 

1/2 sáčku kukuřičných raviol

1/2 plechovky sekaných rajčat s bazalkou

zelené fazolky

sekaný špenát

vinný ocet

cukr

sůl

česnek (dle chuti)

Ravioli uvaříme dle návodu na etiketě a odložíme stranou.

Reklama

Na pánev vložíme sekaná rajčata, přidáme zelené fazolky a špenát, vše spolu krátce povaříme. Ochutíme octem, cukrem a solí. Nakonec přidáme propasírovaný česnek dle chuti.

Obrázek uživatele Soňa Škeřík
Ing. et Bc. Soňa Škeřík
Nutriční specialistka
Reklama

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist