Přejeme vám všechno nejlepší do nového roku 2016

Přejeme vám všechno nejlepší do nového roku 2016
Celá redakce našeho magazínu vám přeje co nejúspěšnější start do nového roku 2016. Ať se vám splní všechna vaše novoroční přání a dodržíte všechna předsevzetí. Ale především co nejvíce příjemných chvil strávených s naším magazínem!

Rádi bychom vám a také všem vašim blízkým a příbuzným popřáli všechno nejlepší do nového roku 2016. Ať je následující rok ještě úspěšnější, než byl ten předchozí!

K tomuto stavu se snažíme také přispět naším magazínem Život s dietou, na kterém budeme i v roce 2016 vydávat informace, články a recepty, které věříme, že vám zjednoduší každodenní fungování s potravinovými omezeními.

Potravinová omezení nejsou komplikací, ale zdravým životním stylem

Potravinové alergie, intolerance a související onemocnění vznikají dle posledních poznatků zejména vlivem špatného životního stylu. Nejsou tedy vlastně komplikací, ale varovným signálem, že něco deláme špatně. Proto je lepší tento stav chápat jako součást našeho života a využít situace k tomu, abychom se naučili zajímat se o to, co vlastně kupujeme, připravujeme a následně konzumujeme. To se v konečném důsledku určitě vyplatí a zdravá dietní strava se dříve či později pozitivně projeví na našem zdraví i vitalitě.

Reklama

Na pultech obchodů se stále častěji objevují kvalitní potraviny. Počet lidí, kteří se o své zdraví takto aktivně zajímají je navíc stále více, proto jsme přesvědčeni, že nakupování bude stále jednodušší a zdravé potraviny budou cenově dostupnější.

Zdravý životní styl může i dobře chutnat
Zdravý životní styl může i dobře chutnat

Pokud byste se i přesto potřebovali v oblasti potravinových omezení zorientovat, nebojte se navštívit některou z výživových poraden; před samotnou návštěvou bychom doporučili projít si informace v sekci Výživové poradny, která bude v následujícím roce mimo jiné výrazně doplněna a obohacena.

S přáním všeho nejlepšího

Tým magazínu Život s dietou.cz

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist