Přejeme vám všechno nejlepší do nového roku 2013

PF 2013
Celá redakce našeho magazínu vám přeje co nejúspěšnější start do nového roku 2013. Ať se vám splní všechna vaše novoroční přání a dodržíte všechna předsevzetí. Ale především co nejvíce příjemných chvil strávených s naším magazínem!

Rádi bychom vám i všem vašim blízkým touto cestou popřáli všechno nejlepší do nového roku 2013. Ať je ten následující rok ještě úspěšnější, než byl ten předchozí.

Věříme, že se nám podaří k tomuto stavu také přispět naším magazínem Život s dietou, na kterém budete pravidelně nacházet informace, články a recepty, kterými se vám snažíme zjednodušit každodenní fungování s potravinovými omezeními.

Potravinová omezení nejsou komplikací, ale zdravým životním stylem

Potravinové alergie, intolerance a omezení samy o sobě nemusí být komplikací. Je možné je chápat jako součást našeho života, díky které jsme (více či méně) nuceni zajímat se o to, co vlastně kupujeme, připravujeme a následně jíme za potraviny. To se v konečném důsledku určitě vyplatí a zdravá dietní strava se dříve či později pozitivně projeví na našem zdraví.

Reklama

Na pultech obchodů a prodejen se stále častěji objevují kvalitní potraviny. Počet lidí, kteří se aktivně zajímají o své zdraví je navíc stále více, proto věříme, že nakupování bude stále jednodušší a potraviny budou cenově dostupnější.

Zelenina může být i velmi chutná a zajímavá
Zelenina může být i velmi chutná a zajímavá

Pokud byste se i přesto potřebovali v oblasti potravinových omezení zorientovat, nebojte se navštívit některou z výživových poraden, před kterou bychom doporučili projít si informace v sekci Výživové poradny.

S přáním všeho nejlepšího

Tým magazínu Život s dietou.cz

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist