Novinky od Natural Medicaments

Natural Medicaments
Společnost Natural Medicaments se zabývá prodejem výběrových přírodních produktů a vývojem vlastních produktových řad, přičemž důraz je vždy kladen na kvalitu zpracování a pečlivý výběr přírodních složek. Novinou jsou produkty pro podpoření imunity a životní vitality

GynMax

Po několikaleté pauze se k velké radosti objevila nová látka, která má za sebou tak mohutný celosvětový výzkum. Touto látkou je Indol-3-carbinol, který je obsažen (v nízké koncentraci) ve známých zemědělských plodinách, jako je zelí, kapusta a květák. Momentálně největší obsah I3C na českém trhu má produkt GynMax.

Působením I3C se zvyšuje počet 2-hydroxyestronu a snižuje počet 4-hydroxyestronu a rovněž i pomáhá snižovat počet 16alfa-hydroxyestronu. Tím dochází k tvorbě benigních, tedy organismu neškodných, metabolitů estradiolu. Toto snižuje rizika při prevenci a rozvoji rakoviny. Dále zvýšená konzumace křížové zeleniny bývá vědci spojována u lidí se sníženým výskytem rakoviny plic a tlustého střeva.

GynMax
GynMax

Regevit

Nový přípravek Regevit, obsahuje výtažek z rostliny rdesno mnohokvěté, latinsky Polygonum multiflorum. Rostlina pochází z Číny a v různých článcích a studiích se můžeme setkat s přepisem jejího čínského jména jako Fo Ti či He Shou Wu. Regevit působí pozitivně proti únavě, stresu a depresím.

Regevit
Regevit

Graviola

Graviola je velmi dlouho užívaná v přírodní medicíně v oblasti Jižní Ameriky, ale i karibské oblasti. Používají se téměř všechny části stromu - kůra, listy, kořeny, plody i semena. V lidovém léčitelství našly uplatnění při mírnění křečí v oblasti trávicího traktu, snižování krevního tlaku, jaterních problémech, nachlazení a dalších nemocech. Olej z listů a nezralé plody se smíchávaly s olivovým olejem a používaly se ve formě obkladů při revmatismu, artritidě a neuralgických potížích.

Graviola
Graviola

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist