V trošce mléka rozpustíme špetku cukru, kvasnice a trochu trochu mouky a necháme vykynout. V míse smícháme mouku, sůl, vejce, vykynulé kvasnice a mléko. Těsto dobře smícháme a nakonec přidáme housku. Knedlík necháme vykynout.
Do hrnce dáme asi 2 litry vody, přivedeme k varu a knedlík vaříme 20 minut.
Knedlík vyjmeme a ještě horký krájíme nití.
Suroviny:
250 g mouky Schär MIX B
200 ml mléka
1 vejce
1 kávová lžička soli
1/2 balíčku sušených kvasnic
1 houska Panini od Schär nakrájená na kostičky
špětka cukru
Obrázek:
Perex:
Chutný houskový knedlík je možné připravit také bezlepkový a bez přidané sóji
Perex doporučujeme:
Chutný houskový knedlík je možné připravit také bezlepkový a bez přidané sóji
Perex titulka:
Chutný houskový knedlík je možné připravit také bezlepkový a bez přidané sóji
Perex upoutávka:
Chutný houskový knedlík je možné připravit také bezlepkový a bez přidané sóji