Recept: Růžový salát s tuňákem, rukolou a červenou řepou
Připravte si doma osvěžující letní a především zdravý salát pro horké letní dny
19.8.2012 Jiří Z. Komentáře (0)
Suroviny:
2 menší červené řepy
100 g zavařené červené řepy
3 ks zavařených artyčoků v oleji
2 konzervy tuňáka v olivovém oleji
1 pytlík salátu Rukola
1 větší jablko
Dvě střední mrkve
Do velké salátové misky dáme umytou ruccolu, poté přidáme nadrobno nakrájenou zavařenou červenou řepu a nakrájené artyčoky. Přidáme tuňáka i s olejem. Jako poslední krok přidáme najemnou nastrouhanou červenou řepu, mrkev a jablko.
Reklama
Nakonec vše promícháme a necháme chvilku odležet. Podáváme s celozrnným chlebem.
Reklama
Přidat komentář