Recept: Pórkové karbanátky z hovězího a vepřového masa

Do jídelníčku můžete zařadit také karbanátky z hovězího a vepřového masa v kombinaci s pórkem
Suroviny: 

500 g pórku

130 g mouky Schär Mix B

3 vejce

100 ml mléka

200 g mletého hovězího masa

200 g mletého vepřového masa

sůl

pepř

majoránka

kmín

olej na smažení

Z výše uvedených surovin vypracujeme směs, kterou můžeme (ale nemusíme) nechat v lednici uležet.

Reklama

Ze směsi vytvarujeme karbanátky a smažíme na trošce oleje na teflonové pánvi z obou stran.

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist