Recept: Hovězí maso s pórkem a mrkví
Pro milovníky hovězího masa jsme připravili postup pro přípravu s pórkem a mrkví
14.9.2012 Soňa Škeřík Komentáře (0)
Suroviny:
500 g zadního hovězího masa
1 cibule
2 pórky
1 mrkev
1/2 lžičky soli
špetka pepře
50 g másla
Hovězí maso očistíme od blanek a loje a nakrájíme na malé kousky. Pórek, cibuli a mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Do hrnce dáme rozehřát máslo a na něm osmahneme zeleninu a hned po té kousky hovězího masa. Směs osolíme, opepříme a podlijeme vodou.
Reklama
Přikryjeme pokličkou. Za občasného míchání a podlití dusíme do měkka. Přílohou může být rýže nebo vařené brambory.
Reklama
Přidat komentář