Ravioli uvaříme dle návodu na etiketě a odložíme stranou.
Na pánev vložíme sekaná rajčata, přidáme zelené fazolky a špenát, vše spolu krátce povaříme. Ochutíme octem, cukrem a solí. Nakonec přidáme propasírovaný česnek dle chuti.
Suroviny:
1/2 sáčku kukuřičných raviol
1/2 plechovky sekaných rajčat s bazalkou
zelené fazolky
sekaný špenát
vinný ocet
cukr
sůl
česnek (dle chuti)
Perex:
Kukuřičné ravioli jsou zajímavým zpestřením, v tomto případě také v kombinaci s rajčatovou omáčkou, fazolkami a špenátem
Alergeny rozšířené:
Perex doporučujeme:
Kukuřičné ravioli jsou zajímavým zpestřením dietního jídelníčku
Perex titulka:
Kukuřičné ravioli jsou zajímavým zpestřením, v tomto případě také v kombinaci s rajčatovou omáčkou, fazolkami a špenátem
Perex upoutávka:
Kukuřičné ravioli jsou zajímavým zpestřením, v tomto případě také v kombinaci s rajčatovou omáčkou, fazolkami a špenátem