Krůtí prsa očistíme a podélně rozřízneme na nižší plátky. Vložíme do zapékací misky. Posolíme a opepříme. Nastrouháme si sýr na hrubém struhadlu a pokryjeme jím krůtí prsa.
Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Těmi poklademe krůtí prsa.
Na závěr vše podlijeme smetanou a dáme péct. Podáváme s bramborem, bramborou kaší nebo rýží.
Suroviny:
2 ks krůtích prs
smetana na šlehání
1 velký pórek
sýr eitam 30% TVS
pepř
sůl
Obrázek:
Perex:
Jedním z poměrně zajímavých receptů jsou krůtí prsa připravená na pórku se smetanou
Perex doporučujeme:
Jedním z poměrně zajímavých receptů jsou krůtí prsa připravená na pórku se smetanou
Perex titulka:
Jedním z poměrně zajímavých receptů jsou krůtí prsa připravená na pórku se smetanou
Perex upoutávka:
Jedním z poměrně zajímavých receptů jsou krůtí prsa připravená na pórku se smetanou