Luštěniny uvaříme dle návodu. Mezitím si na pánvičce na olivovém oleji osmahneme nakrájenou cibuli a promícháme s uvařenou luštěninou a osolíme.
Ponorným mixérem získáme hladkou pomazánku. Dle hustoty přidáme panenský olivový olej. Můžeme dochutit česnekem, či bylinkami.
Suroviny:
200 g červených fazolí v syrovém stavu
špetka soli
1 menší cibule
3-4 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku
majoránka
bazalka
Perex:
Luštěniny na jiný způsob. Zdroj rostlinných bílkovin, zdravých tuků, cukrů a minerálních látek
Perex doporučujeme:
Luštěniny na jiný způsob. Zdroj rostlinných bílkovin, zdravých tuků, cukrů a minerálních látek
Perex titulka:
Luštěniny na jiný způsob. Zdroj rostlinných bílkovin, zdravých tuků, cukrů a minerálních látek
Perex upoutávka:
Luštěniny na jiný způsob. Zdroj rostlinných bílkovin, zdravých tuků, cukrů a minerálních látek