Z bílků a soli ušleháme sníh a postupně do něj po lžících zašleháme cukr, kakao a nakonec kardamon. Sníh musí být pevný, lesklý a tvořit „špičky“.
Sněhem naplníme cukrářský sáček se zdobítkem a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme pusinky. Pečeme při 120°C 1 - 1,5 hod. Pusinky jsou hotové, jakmile jdou lehce odlepit od papíru.
Suroviny:
150 g jemného moučkového cukru
3 bílky
20 g kakaového prášku
špetka kardamonu
špetka soli
Perex:
Nadýchané čokoládové pusinky se rozplývají na jazyku a kardamon jim dodává příjemnou kořenitou příchuť. Lahodné a velmi rychlé cukroví
Alergeny:
Perex titulka:
Nadýchané čokoládové pusinky se rozplývají na jazyku a kardamon jim dodává příjemnou kořenitou příchuť. Lahodné a velmi rychlé cukroví
Perex upoutávka:
Nadýchané čokoládové pusinky se rozplývají na jazyku a kardamon jim dodává příjemnou kořenitou příchuť. Lahodné a velmi rychlé cukroví