Celer si oloupeme a nakrájíme ho na slabší nudličky (podobně jako vypadají slabé hranolky u McDonalda).
Rozehřejeme olivový olej na pánvičce a celerové hranolky osmažíme a osolíme. Doporučuji hranolky osmažit více, téměř do hněda.
Tip pro vás
Celerové hranolky jezte čerstvě osmažené, studené už nejsou tak lahodné. Neváhejte je vyzkoušet i v případě, že nemáte rádi celer. ;-)
Dobrou chuť!
Suroviny:
1 celý celer
sůl
olivový olej
Obrázek:
Perex:
Vynikající a zdravá náhrada klasických hranolek. Já sama celer v polévce dávám na stranu, ale tohle je lahůdka. Navíc nemusíte řešit, zda obsahují lepek, laktózu nebo sóju, jak je tomu např. u kroket
Alergeny rozšířené:
Perex titulka:
Vynikající a zdravá náhrada klasických hranolek. Já sama celer v polévce dávám na stranu, ale tohle je lahůdka. Navíc nemusíte řešit, zda obsahují lepek, laktózu nebo sóju, jak je tomu např. u kroket