Tak už i na celiaky se v hypermarketech myslí!

Jídelny, fast food
Určitě jste také zažili, že vás během urputného nakupování zásob na dlouhé zimní večery přepadne hlad. Jenže co s ním? Chcete si dát něco malého, ale teplého. Sušenkami se cpete celý den v práci a zelenina už vám leze i ušima. Nějaké teplé a chutné jídlo, které by zasytilo, prostě chybělo

Určitě jste také několikrát zažili, že vás během urputného nakupování zásob na dlouhé zimní večery přepadne hlad. Jenže co s ním? Chcete si dát něco malého, ale teplého. Sušenkami se cpete celý den v práci a zelenina už vám leze i ušima a zajít k „číňanům“? … také nejsem sebevrah. Nějaké teplé a chutné jídlo, které by zasytilo prostě chybělo a odcházíte z nákupů podráždění a hladoví.

Nabídka bezlepkových jídel
Nabídka bezlepkových jídel

Ale tomu je ale konec! Zeleno-oranžová síť hypermarketů začala myslet i na lidi kolem sebe - celiaky a lidi s potravinovými alergiemi. Ve svých restauracích těmto zákazníkům nabízejí kvalitní hotová jídla za rozumné ceny. Menu bývá různé, ale například kuře na paprice s těstovinami za 79,- Kč a Španělský ptáček s houskovým knedlíkem za téže cenu? Kde byste něco tak cenově dostupného, bezlepkového a navíc velmi chutného sháněli?

Reklama

Jejich kuchyně je prověřená. Dokonce co se týče nákupu bezlepkových potravin, nabízí širokou škálu potravin a uzenin, které jsou nezávadné.

Teď už jen stačí tento hypermarket navštívit a pohodlně, s plným bříškem a bez chvátání nakoupit.

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist