Přejeme vám všechno nejlepší do nového roku 2014

PF2014
Celá redakce našeho magazínu vám přeje co nejúspěšnější start do nového roku 2014. Ať se vám splní všechna vaše novoroční přání a dodržíte všechna předsevzetí. Ale především co nejvíce příjemných chvil strávených s naším magazínem!

Rádi bychom vám a zároveň i všem vašim blízkým popřáli všechno nejlepší do nového roku 2014. Ať je ten následující rok ještě úspěšnější, než byl ten předchozí!

Věříme, že se nám podaří k tomuto stavu také přispět naším magazínem Život s dietou, na kterém pravidelně vydáváme informace, články a recepty, kterými se vám snažíme maximálně zjednodušit každodenní fungování s potravinovými omezeními.

Potravinová omezení nejsou komplikací, ale zdravým životním stylem

Potravinové alergie, intolerance a omezení samy o sobě nejsou komplikací. Je lepší je chápat jako součást našeho života, díky které jsme (více či méně) nuceni zajímat se o to, co vlastně kupujeme, připravujeme a následně jíme za potraviny. To se v konečném důsledku určitě vyplatí a zdravá dietní strava se dříve či později pozitivně projeví na našem zdraví.

Reklama

Na pultech obchodů a prodejen se stále častěji objevují kvalitní potraviny. Počet lidí, kteří se aktivně zajímají o své zdraví je navíc stále více, proto věříme, že nakupování bude stále jednodušší a potraviny budou cenově dostupnější (ačkoli to tak zatím tak úplně nevypadá).

Zelenina může být i velmi chutná a zajímavá
Zelenina může být i velmi chutná a zajímavá

Pokud byste se i přesto potřebovali v oblasti potravinových omezení zorientovat, nebojte se navštívit některou z výživových poraden; před samotnou návštěvou bychom doporučili projít si informace v sekci Výživové poradny.

S přáním všeho nejlepšího

Tým magazínu Život s dietou.cz

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist