Nová restaurace Lavande, kde vyjdou vstříc všem potravinovým omezením

Restaurant Lavande
V září loňského roku byla v Lidické 2 na Praze 5, přímo u Vltavy, otevřená restaurace, kde se snaží vyjít vstříc hostům s různým dietním omezením. Většina jídel ze stálého menu je přirozeně bezlepková, přílohy se dají zaměňovat nebo nahradit salátem či grilovanou zeleninou

Ačkoli doba pokročila, stále není úplně jednoduché najít restauraci, kde pro vás připraví jídlo přesně podle vašeho dietního omezení. To se ale možná změnilo v Praze, kde byla otevřena nová restaurace Lavande.

Restaurace Lavande
Restaurace Lavande

Základní informace

Jak jsme již zmínili v úvodu, restaurace byla otevřena v září roku 2014, a to na adrese Lidická 2, Praha 5 (přímo u Vltavy). Většina jídel ze stálého menu je přirozeně bezlepková, přílohy se dají zaměňovat nebo nahradit salátem či grilovanou zeleninou.

Reklama

Těstoviny nabízí i v bezlepkové variantě a hamburger vám naservírují v domácí klasické nebo bezlepkové housce, v masové i vegetariánské variantě. A nechybí ani bezlepkový dezert. Také polední menu obsahuje vždy nejméně jedno jídlo bezlepkové a jedno vegetariánské.

Hamburger v domácí bezlepkové housce
Hamburger v domácí bezlepkové housce

Vyrábí vlastní limonády a nabízí pouze kvalitní přírodní limonády a mošty od výrobců, kteří nepoužívají konzervanty a jiné přísady. Menu vychází z receptur především české, francouzské a italské kuchyně v moderním podání gastronomie, s jejími pozitivními vlivy na lidské zdraví.

Bezlepkový kokosový koláč s meruňkovo-limetkovou omáčkou
Bezlepkový kokosový koláč s meruňkovo-limetkovou omáčkou

Kdy je otevřeno, webové stránky

Restauraci Lavande můžete navštívit ve všední dny od 11:00 do 23:00 hod. a o víkendech od 12:00 do 23:00 hodin. Více informací o aktuální nabídce, včetně možnosti on-line rezervace či zakoupení dárkového poukazu pro vaše blízké, naleznete na webových stránkách restaurantlavande.cz.

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist