Kolostrum pomůže vaší imunitě nejen na podzim

Kolostrum
Kolostrum pomáhá telátkům a kůzlatům přežít první týdny po porodu. Nám lidem kapsle kolostrum Betula Pendula posilují imunitu a zabraňují tak nemocem v každém věku

Upozornění: Tento článek je placenou prezentací společnosti Propeople marketing s.r.o. Redakce magazínu Život s dietou.cz neodpovídá za jeho obsah.

Ne, termín „kolostrum“ není žádná kouzelná Saxanina formulka, ale název jedinečného potravinového doplňku na podporu imunity z mleziva českých krav a koz. Kolostrum pomáhá telátkům a kůzlatům přežít první týdny po porodu.

Reklama

Nám lidem kapsle kolostrum Betula Pendula posilují imunitu a zabraňují tak nemocem v každém věku. Pro ochránce zvířat máme navíc skvělou zprávu. U nás máte totiž záruku, že se jedná o mlezivo zvířat z ekologických farem.

Kolostrum nastartuje vaši imunitu zcela přírodní cestou
Kolostrum nastartuje vaši imunitu zcela přírodní cestou

A ta kráva mléko dává. Co je to kolostrum?

Kolostrum je mlezivo, které samice savců vylučují asi tři dny bezprostředně po porodu, ještě než začnou produkovat mateřské mléko. Jeho úkolem je zajistit mláděti pasivní imunitu v prvních týdnech života, kdy se ještě jeho vlastní imunitní systém teprve vyvíjí a není tedy zcela funkční. Kolostrum obsahuje nejen látky stimulující imunitu, ale také množství vitaminů, stopových prvků, minerálů a aminokyselin.

Kolostrum: Zlepšení imunity? A to je všechno?

Kdepak. Kolostrum Betula Pendula přispívá nejen k posílení imunity, ale pomáhá i při hojení ran a celkové rekonvalescenci organismu. Jeho užívání se doporučuje při oslabení organismu, zvýšené fyzické a psychické námaze, při alergii u osob se sníženou obranyschopností i při zánětech u osob s opakovanými infekcemi.

Kravské kolostrum je jednou z variant kolostra vedle kolostra kozího a kombinovaného
Kravské kolostrum je jednou z variant kolostra vedle kolostra kozího a kombinovaného

Kouzlo to sice není, ale stárnutí zpomalí

Posilte svoji imunitu užíváním produktu kolostrum a omládněte. Zdraví a vzhled jdou, zdá se, ruku v ruce Aminokyseliny neboli přirozené růstové hormony, které jsou v kolostru obsaženy, mají totiž vliv i na potlačení projevů stárnutí. Proto se jim někdy přezdívá „látky mládí“. A kdo by nechtěl vypadat alespoň o trochu mladší?

Kolostrum od českých krav a koz pro české spotřebitele

Vaše zdraví se však nebude zlepšovat na úkor zvířat, jejichž kolostrum bylo k výrobě produktu kolostrum od firmy Betula Pendula užito. Dbáme totiž na to, aby si tato zvířata žila jako v bavlnce. Jsou chována tradičním způsobem se zárukou kvalitního prostředí a přístupu ke zvířatům. Mlezivo užité k výrobě gelových kapslí kolostrum Betula Pendula pochází výhradně z ekologických chovů ověřených českých a slovenských farem a zvířatům se odebírá pouze minimální a omezené množství.

Mlezivo pochází výhradně z ekologických chovů ověřených farem a zvířatům se odebírá pouze minimální a omezené množství

Nemusíte mít tedy obavu, že by kvůli tomuto přípravku zvířata trpěla a to, že jejich kolostrum užívají také lidé, by mohlo mít vliv na nedostatečnou imunitu kůzlat a telat.

Kozí kolostrum je velmi vhodné i pro alergiky

Kolostrum Betula Pendula obsahuje buď kravské, nebo kozí mlezivo, případně kombinaci obou, podle toho, který druh si vyberete. Právě kozí mlezivo je skvělé v tom, že neobsahuje kasein, na který jsou lidé většinou alergičtí v případě kravského mléka. Stejně tak je kozí kolostrum dobře snášeno i lidmi s intolerancí laktózy, protože žádnou laktózu neboli mléčný cukr neobsahuje.

Kozí kolostrum je velmi vhodné i pro alergiky
Kozí kolostrum je velmi vhodné i pro alergiky

Takže proč kolostrum Betula Pendula?

Kolostrum Betula Pendula obsahuje maximální možné množství zdraví prospěšných látek z mleziva krav a koz, které jsou získávány patentovaným výrobním postupem. Krávy a kozy, jejichž kolostrum je používáno, jsou chovány výhradně na ekologických českých a slovenských farmách. Nejen, že se užíváním kolostra vyhnete mnoha nemocem a komplikacím plynoucím z oslabení imunitního systému, ale ještě zpomalíte své stárnutí. Kolostrum je pro všechny. Pro děti i dospělé, muže i ženy, pro alergiky i pro ty s nesnášenlivostí laktózy.

Dopřejte si životadárný koktejl chránící vaši imunitu každý den a za chvíli nebudete vědět, jestli je vám čtyřicet anebo o deset let míň. Tak skvěle se budete cítit. A tak skvěle budete i vypadat. Díky kozímu, kravskému nebo kombinovanému kolostru.

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist