Bezstarostná zahraniční dovolená? CK Permanent SE je tu pro Vás!

Chorvatsko - ostrov Pag
Také se každý rok těšíte na dovolenou k moři, ale říkáte si, že s Vašimi potravinovými alergiemi Vám nikde nikdo jídlo bezpečně nepřipraví? Tomu je nyní konec! Už třetím rokem je tu pro Vás CK Permanent SE, která zajišťuje zájezdy na ostrov Pag, a to nejen pro celiaky

Také se každý rok těšíte na dovolenou k moři s představou, že Vám někdo bude nosit mlsky až pod nos, jídlo bude chutné a pro Vás nezávadné? Jenže pak to přijde. Probudíte se ze snu, vrátíte se nohama na zem a říkáte si, že s Vašimi potravinovými alergiemi Vám nikde nikdo jídlo bezpečně zřejmě nepřipraví.

Reklama

Tuto hrůzu jsem rok co rok prožívala také. Nakonec jsem si zabalila krabici jídla a dovolenou jsem trávila u plotny.

Ostrov Pag, známý jako ostrov soli a krajky
Ostrov Pag, známý jako ostrov soli a krajky

Avšak teď je tomu konec! Již třetím rokem je tu pro Vás cestovní kancelář Permanent SE, která zajišťuje zájezdy na ostrov Pag, známý jako ostrov soli a krajky, do městečka Novalje, a je připravena na veškeré druhy potravinových alergií. Díky velmi dobré znalosti zázračného Amarantu, který v České republice pomohli majitelé CK rozvinout, a spoluprací s největšími kapacitami v oboru bezlepkové stravy a potravinových alergií, se rozhodli těmto lidem pomoci usnadnit dovolenou. Každý si jednou za rok přece zaslouží týden absolutního relaxu.

Proč právě ostrov Pag?

Ostrov Pag je perlou Jaderského moře. Tento malebný ostrov je proslulý svým mimořádně členitým pobřežím, a tak nabízí svým návštěvníkům možnost stále objevovat něco nového. Naleznete zde mnoho skrytých zátok a překrásných pláží, kde najdete pohodu, klid, soukromí a nedotčenou přírodu.

Ostrov Pag se těší své oblibě především díky průzračně čistému moři a krásným plážím

Ostrov Pag se těší své oblibě především díky průzračně čistému moři a mimořádně krásným plážím, kde si každý přijde na své. Uchvátí Vás jeho rozmanitost, s dech beroucí měsíční skalnatou krajinou na jedné straně a nádhernými úrodnými údolími na straně druhé. Pag je součástí Zadarské riviéry, která je lemována panoramatem mohutného Velebitu. Toto úchvatné pohoří, lemující pevninské pobřeží, zajišťuje na ostrově mimořádnou stálost počasí v průběhu letních měsíců, kdy zadržuje oblačnost jdoucí z pevniny.

Ostrov Pag - město Pag   Ostrov Pag - město Pag   Ostrov Pag - město Pag
Ostrov Pag - město Pag

I historie ostrova je velmi lákavá, na své si zde přijdou milovníci potápění při objevování podmořského světa a pokladů skrytých pod hladinou.

Život nejen bez lepku - zvládáme toho víc!

Majitelé "Pavlína a Laďa" opravdu dbají na přípravu jídla (snídaně či polopenze), aby bylo nezávadné. Kuchyně mají dvojí vybavení, aby nedocházelo ke kontaminaci. Kuchyň je specializovaná na bezlepkovou kuchyni, avšak náš velmi zkušený kuchař, který mimochodem vyniká svými amarantovými dortíky a palačinkami, zvládá bravurně a hlavně chutně i jiné specializované stravy (bezlaktózová, bezvaječná, diabetická atd.).

Ukázka jídla: Krůtí maso v těstíčku
Ukázka jídla: Krůtí maso v těstíčku

Jestliže jsem momentálně zrovna tu Vaši dietu nejmenovala, neváhejte i tak cestovní kancelář kontaktovat, na 99,9 % Vám vyjdou vstříc. Jedná se o rodinnou atmosféru, takže nemusíte mít strach, že by se na Vás s konkrétními požadavky zapomnělo. Nemusíte děsit ani Vaše spolucestující, kteří speciální stravu nepotřebují, vaříme i klasickou stravu.

A co ubytování?

Co se týče ubytování, můžete si vybrat hned ze čtyř krásných vilek, Stefany, Ivana, Terezka a Dabo - ta slouží jako hlavní zázemí pro poskytování stravy a komunikaci s delegátem či majiteli. Ti mysleli i na Vaše pohodlí ohledně nákupu a zřídili pro Vás ve vile Dabo možnost nákupu bezlepkových a bezlaktózových potravin.

CK Permanent SE - Vila Dabo
CK Permanent SE - Vila Dabo

Všichni si přijdou na své

Pag je vhodný nejen pro rodiny s dětmi, pro které zařizujeme fakultativní výlety do okolí, ale díky nedaleké vyhlášené diskotéce pod širým nebem - ZRČE - je vhodná i pro mladé lidi. Díky půjčovně kol, motorového člunu a službou plážové taxi služby se na Pagu rozhodně nudit nebudete! Čekají na vás nezapomenutelné zážitky, noví přátelé, výlety lodí, potápění, noční život nebo adrenalinové aktivity. Dále nabízíme půjčování kol, motorového člunu a krásné prostředí soukromé pláže, kam vás zaveze „beach“ taxi. Na této pláží si relaxovat v soukromí.

Jednou z možností vyžití jsou výlety na kole
Jednou z možností vyžití jsou výlety na kole

CK Permanent se je připravena přivítat všechny věkové kategorie. Připravila speciální program nejen pro rodiny s dětmi, ale také speciální termíny a program pro seniory a školní zájezdy.

Cestovní kancelář Permanent SE zajišťuje autobusovou dopravu hned z několika míst ČR

Že se do Chorvatska nemáte jak dostat? I na tento detail jsme připraveni, a tak zajišťujeme autobusovou dopravu hned z několika míst ČR (Olomouc, Brno, Mikulov a po domluvě i jiná místa).

Takže neváhejte! Zabalte kufry a hurá na Pag.

Více informací

CK Permanent SEPro více informací omrkněte naše webové stránky či Facebook nebo nám rovnou pište a volejte:

Kontaktní osoba: Pavla Rozmahelová
Tel.: +420 775 860 911
E-Mail: dovolena@jadranpag.cz
Web: www.jadranpag.cz
Facebook: www.facebook.com/permanentse

Těšíme se na Vás!

Komentáře

Obrázek uživatele Petra

Má cestovní kancelář v nabídce i nějaké další zájezdy pro celiaky třeba do jiných destinací?

Obrázek uživatele Veronika Šubrtová

Dobrý den, v tuto chvíli Vám CK může nabídnout pouze dovolenou na Pagu. Koukněte na webu na obrázky, je to úplně jiné Chorvatsko, než jako ho znáte. :) Další destinace by CK ráda přidala v dalších letech. Hezký den Veronika

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ochrana před spamem.
Reklama
TOPlist